Гострі баклажани по-грузинськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Блюдо володіє гострими і пікантними смаковими якостями, відмінно підійде, як закуска на пікнік. До речі, і на святковому столі баклажани не загубився. Ароматні, красиві і смачні! Опис приготування: Класичний рецепт приготування гострих баклажанів по-грузинськи, до ваших послуг. Баклажани ріжемо кружальцями і обсмажуємо в рослинному маслі, змішуємо їх з подрібненим перчиком і часником, зверху поливаємо приготовленої заправкою з оцту і рослинного масла. Гарного вам дня! Призначення: На вечерю/На природу/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Гострі баклажани по-грузинськи Баклажани миємо і ріжемо кільцями. Обсмажуємо баклажани на олії до золотистої скоринки. Сіль за смаком. Дрібно нарізаємо перець і часник. Приготуємо заправку для баклажанів: змішаємо 1/4 склянки оцту і 1/4 склянки олії. Баклажани змішуємо з перцем і часником, викладаємо в глибоку тарілку і поливаємо заправкою. Перед подачею страва повинна постояти пару годин у холодильнику. Смачного! Гострі баклажани по-грузинськи - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Гострі баклажани по-грузинськи в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 298