Карпаччо з фореліЧас приготування: 25 хв Для всіх любителів страв з риби, особливо з червоної, і тих, хто просто поважає італійську кухню, я уявляю досить цікавий і при цьому дуже простий рецепт карпаччо з форелі. Опис приготування: Якщо найближчим часом у вас намічається грандіозне свято або навіть невеликий фуршет, і ви не знаєте, чим же таким незвичайним і смачним пригостити друзів, тоді у мене є для вас чудовий рецепт приготування карпаччо з форелі. Це дуже вишукана закуска, яку ми приготуємо з філе сирої риби, нарізаного тонкими скибочками і политого особливим маринадом. Загалом, все простіше простого, але зате смак у цього італійського блюда настільки витончений, що сподобається навіть самим прискіпливим гурманам, тому обов'язково спробуйте приготувати карпаччо з форелі в домашніх умовах. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Романтична вечеря/Фуршет/На швидку руку Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Форель Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Карпаччо з форелі Для початку нам необхідно викласти філе форелі на паперову серветку, щоб прибрати зайву вологу. Потім ми перекладаємо його на обробну дошку і акуратно відокремлюємо м'ясо від шкірки, очищаємо його від кісток і луски. Тепер приготуємо маринад. У мисці змішуємо оливкову олію і сік одного лимона, імбир трьом на тертці і його сік так само додаємо в маринад. Насипаємо цукор за смаком і перемішуємо все. Тепер нам необхідно якомога тонше нарізати філе форелі. Далі ми виливаємо частина маринаду на блюдо і викладаємо на нього тонкі скибочки риби так, щоб між ними не було зазорів. Зверху форель так само необхідно полити приготовленим маринадом. Тепер ми вирізаємо з дині невеликі кульки (можна нарізати іншими фігурами), посипаємо їх подрібненими листочками свіжої м'яти і заливаємо маринадом, викладаємо все це на скибочки форелі. Карпаччо з форелі готове, приємного апетиту! Ви напевно не з чуток знаєте, що Карпаччо з форелі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Карпаччо з форелі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 30