Паштет з качиної печінкиЧас приготування: 30 хв На приготування паштету з качиної печінки у мене йде 30 хвилин. І відразу можна подавати до столу. Спробуйте цей простий рецепт паштету з качиної печінки. Опис приготування: Паштет з качиної печінки я вперше спробувала в ресторані. Мені дуже сподобався і в найближчі ж вихідні я зробила паштет з качиної печінки будинку. Раджу подавати паштет з м'яким багетом або хрусткими тостами. Смачного. Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: М'ясо/Птиця/Качка/Субпродукти Блюдо: Закуски/Паштети Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Паштет з качиної печінки Розтопіть в сковороді з високими стінками качиний жир. Дрібно нарубати лук і обсмажте його на качиному жирі. Наріжте невеликими шматками качину печінку. До цибулі викладіть печінку. Подрібніть в блендері печінку з цибулею. Додайте вершкове Масол знову збийте блендером. Посоліть, перемішайте. І розлийте по формах. Перед подачею прикрасьте зеленню. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Паштет з качиної печінки вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Паштет з качиної печінки, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 429