Курячі палички з соусом з меду і гірчиціЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці. Опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з маслом до консистенції крихти, приправити сіллю і перцем. Викласти в неглибоку миску. Обваляти курку спочатку в борошні, струшуючи надлишки, а потім в яйці, дозволяючи стекти надлишків. Потім обваляти курку в рисової суміші. Викласти на аркуші для випічки, випікати до світло-золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин, перевертаючи в середині готування. Тим часом у невеликій мисці змішати сметану, гірчицю і мед, приправити сіллю і перцем. Подавати курячі палички з огірком, морквою і вершковим соусом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Закуски/Палички Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Курячі палички з соусом з меду і гірчиці - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Курячі палички з соусом з меду і гірчиці в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 37