Французький омлет на сніданокЧас приготування: 15 хв Як приготувати омлет знають, напевно, все. А ось як приготувати справжній французький омлет на сніданок? В чому різниця? Є кілька важливих деталей, про які ви зможете дізнатися з цього рецепта. Опис приготування: Французький омлет на сніданок - відмінний спосіб добре почати день! Аромат цієї страви перенесе вас з вашої кухні на веранду вуличного кафе де-небудь в Провансі. Класичний рецепт французького омлету на сніданок виглядає саме так - без будь-яких наповнювачів. Але варіанти, як зробити французький омлет на сніданок різноманітним обмежуються тільки вашою фантазією! Омлет можна наповнити сиром і шинкою, додати помідори і смажених грибів, прикрасити зеленим горошком. Швидкий, смачний і різноманітний сніданок вам забезпечений! Призначення: На сніданок/На швидку руку Основний інгредієнт: Молочні продукти/Молоко/Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Французький омлет на сніданок 1. Рецепт і спосіб приготування французького омлету надзвичайно прості. Для початку в миску розбийте яйця, посоліть їх за смаком. 2. Потім акуратно влийте в миску молоко, краще, якщо воно буде кімнатної температури. Розміщуйте масу виделкою. Чи не збивайте, а розмішуйте, і не віночком, а виделкою. У цьому полягає один із секретів приготування саме французького омлету. 3. Розігрійте сковорідку на плиті. Розтопіть на ній шматочок вершкового масла. Тут теж є пара нюансів. Сковорідка повинна бути з товстим дном, добре розігріта, а масло повинно топитися, а не кипіти і «шкварчать», інакше французький омлет не вийде повітряним. 4. Коли масло повністю розтопиться, швидко влийте яєчно-молочну масу на сковорідку. 5. Нахиляйте сковороду круговим рухом, неначе печете млинці, щоб суміш розподілилася рівномірно. Коли омлет схопиться, підійміть його лопаткою, щоб рідка частина суміші затікала під нього. Повторіть так кілька разів, не забуваючи похитувати сковорідкою. 6. Коли омлет виглядає рівномірно пропечений, лопаткою або виделкою, кому як зручно, складіть його навпіл або «конвертиком». Вимкніть плиту, але не знімайте сковороду ще секунд 20-30. 7. Перекладіть омлет на тарілку, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл. Смачного! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Французький омлет на сніданок у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Французький омлет на сніданок. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 144