Омлет на сковороді з молокомЧас приготування: 10 хв Напевно, омлет на сковороді з молоком в домашніх умовах повинен спробувати приготувати кожна людина, - ідеальний збалансований сніданок, який ще й готується в лічені хвилини, спробуйте! Опис приготування: Уже відразу, дивлячись на інгредієнти, вам має стати зрозуміло, що вишукувань цей класичний рецепт омлету на сковороді з молоком містити не буде. Та й навіщо вони, якщо мова йде про швидку закусці, як кажуть, на століття raquo ;? Саме тому смачно приготувати омлет повинна вміти кожна господиня, - якраз для випадків, коли стояти біля плити годинами немає полювання. Приступаємо: 1. Яйця розбиваємо в одну посуд, і починаємо їх збивати з сіллю і перцем віночком, поки не почне з'являтися пінка. Особливої ??пишності вашій омлету, до речі, додасть окреме збивання жовтків і білків. 2. Доливаємо молоко в розрахунку 4 ложки на одне яйце. 3. Тепер розігріваємо на середньому вогні сковорідку, і кубиками викладаємо масло. Кількість масла, ясна річ, підбирається індивідуально. 4. Як тільки масло почне танути, - виливаємо нашу яєчно-молочну суміш на сковороду. 5. Смажимо на середньому вогні до моменту, поки краю не посветлеют і зарум'яняться. Зменшуємо вогонь, і тримаємо до тих пір, поки і серединка не буде готова. Ось і все! Омлет найкраще подавати з овочевим гарніром, і прикрасити зеленню, хоча ви можете експериментувати як завгодно, щоб цей простий рецепт омлету на сковороді з молоком подобався вам ще більше, - додавати овочі, фарш, або тертий сир прямо в сковорідку, наприклад. Вдалою готування! Призначення: На сніданок/На швидку руку Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Омлет на сковороді з молоком у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Омлет на сковороді з молоком. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 22