Грінки з часникомЧас приготування: 20 хв Моя улюблена закуска до пива - це грінки з часником. Та й не тільки моя - в Чехії, наприклад, до пива тільки такі часникові грінки і подають. Опис приготування: Грінки з часником - найпростіша, але мало не найсмачніша закуска до пива. Втім, приготувати часникові грінки не так-то просто - дуже важливо чітко слідувати цим рецептом. Тільки грінки, замочені в суміші часнику і рослинного масла, виходять хрусткими і просоченими часником. Як на мене, це - оптимальний рецепт цієї пивної закуски. Основний інгредієнт: Овочі/Часник Блюдо: Закуски/Грінки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Грінки з часником Хліб нарізати на шматочки потрібного розміру - але не занадто дрібно. Часник очистити і дрібно нарубати. У мисочці змішуємо рубаний часник і рослинне масло. Кожен шматочок хліба гарненько мачає в цю суміш. Обсмажуємо хлібець з обох боків до утворення скоринки. Грінки з часником готові - відкриваємо пиво і насолоджуємося життям :) Спробуйте приготувати Грінки з часником в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Грінки з часником можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 162