Сальтисон з печінкиЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт цієї страви досить простий. Рекомендую приготувати сальтисон з печінки тим, хто любить м'ясні паштети. Опис приготування: Сальтисон з печінки - це аналог дуже смачного домашнього паштету. З легкістю ріжеться як ковбаса, але при бажанні можна намазати і на хліб. Добре виглядає на святковому столі. Замість сала ви, за бажанням, можете використовувати свинячу грудку. У кожному разі, впевнений, сальтисон з печінки буде вам до смаку. Нижче - покрокова інструкція приготування. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Сальтисон з печінки Промийте і наріжте печінку кубиками. Так само ріжемо сало. Додаємо борошно, манну крупу, яєчні жовтки і подрібнений часник. Спеції за смаком, але раджу все ж додати. Ретельно все перемішайте. Викладаємо на харчову плівку майбутні ковбаски. Загортаємо фарш в плівку як на малюнку. Фіксуємо нитками. Варимо сальтисон в киплячій воді, близько двох годин. Вогонь невеликий. Готовий печінковий сальтисон остудіть. На ніч покладіть в холодильник. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Сальтисон з печінки - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Сальтисон з печінки в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 194