Смажена яловича печінка з гірчицеюЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування надзвичайно ароматного, смачного страви зі звичайної яловичої печінки. Навіть якщо вам дістався не самий ніжний шматок печінки, не турбуйтеся - гірчиця зробить з ним справжнє диво Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Канадська/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Смажена яловича печінка з гірчицею 1. Печінка помити, почекати, поки стече зайва вода, і порізати скибочками завтовшки по 0,8-1 см кожен. 2. Змішати борошно, сіль і перець. Обваляти печінку в цій суміші спецій так, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий. 3. У сковорідці з товстим дном розігріти обидва види масла. Швидко обсмажте шматочки печінки в один шар до придбання золотистого відтінку. Прямо на сковорідці обмажте шматочки з кожної сторони гірчицею і смажте ще кілька хвилин до готовності. 4. Подавати таку печінку найкраще зі смаженою картоплею, помідорами і м'ятними соусами. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Смажена яловича печінка з гірчицею - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Смажена яловича печінка з гірчицею в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 167