Тиляпія в клярі![]() Час приготування: 40 хв Тиляпія в клярі за цим рецептом спочатку маринується, що робить її більш соковитою і смачною, готується зі свіжою зеленню. Подається до будь-якого гарніру. Приготувати тіляпія в клярі просто - показую, як! Опис приготування: Якщо я починаю готувати тіляпія в клярі, то обов'язково мариную її. Тоді вона виходить соковитою, смачною і ситної. Подавати найкраще з рисом і овочами. Рибка виходить трохи пікантною, завдяки спецій маринаду, тому рис можете тільки трохи посолити, щоб не вийшло надто гостре блюдо. Маринуючи рибку, ви поллє її лимонним соком, але те ж можете зробити і перед подачею. Блюдо підійде для будь-якого столу, будь то свято або ж буденний вечерю. Сподіваюся, рецепт тиляпии в клярі вам сподобається. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тілапія Блюдо: Гарячі страви/Страви в клярі Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Тиляпія в клярі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тиляпія в клярі будинку. У вас обов'язково вийде смачний Тиляпія в клярі, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Тиляпія в клярі в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 16