Омлет з болгарським перцемЧас приготування: 30 хв Омлет з болгарським перцем нам регулярно подавали на сніданок в одному санаторії, вірніше він завжди був на шведському столі. Рада, що спробувала його в один з перших днів! Тепер часто роблю його будинку. Опис приготування: Омлет з болгарським перцем можна готувати в мультиварці або на плиті в сковороді під кришкою. Омлет з болгарським перцем дуже ситний, легкий і смачний, так як перець злегка обсмажена. Він якраз дає свій аромат і стає м'яким. Крім того перець містить вітаміни А, С, К, В6, В12, натрій, магній, кальцій, калій, цинк, фосфор, фолієву кислоту. Так що омлет з болгарським перцем не тільки смачний, а й корисний. Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Яйця Блюдо: Гарячі страви/Омлет Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Омлет з болгарським перцем З помідор зняти шкірку і порізати брусочками. Помідори обсмажити на розігрітій олії. Перець очистити від насіння. порізати перець дрібними шматочками. Додати перець до помідорів і згасити хвилин 5-7. Додати дрібно нарізану зелену цибулю. Яйця збити з сіллю і перцем. Яйця влити до овочів і поставити запікати в духовку при 180 градусах. Омлет готовий! Смачного! Гідно оцінити Омлет з болгарським перцем ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Омлет з болгарським перцем, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 118