Ікра кабачкова з болгарським перцемЧас приготування: 2 ч. 0 хв Якщо ви в пошуках нових і незвичайних рецептів кабачкової ікри, то я розповім вам, як приготувати ікру кабачкову з болгарським перцем! І отримати відмінну корисну закуску до столу! Опис приготування: Рецепт кабачкової ікри з болгарським перцем: 1. Приготуйте всі інгредієнти. Овочі почистіть, цибулю нашаткуйте півкільцями, болгарський перець, кабачок і моркву наріжте дрібними кубиками. 2. Налийте в маленьку каструлю трохи води, підігрійте, посоліть. Викладіть в неї морква, болгарський перець і кабачок. Як тільки овочі стануть м'якими, зніміть каструлю з вогню, викладіть овочі на друшляк, злийте воду і дайте їм охолонути. 3. Тим часом, розжарити сковороду з рослинним маслом. Викладіть цибулю і обсмажуйте його до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім пропустіть часник, варені овочі і смажену цибулю через м'ясорубку або подрібніть в блендері. 4. Викладіть отриману масу в каструлю, варіть 30-40 хвилин. Потім додайте томатну пасту і майонез і тушкуйте ще 20-30 хвилин. Якщо ікра виходить рідкою, відкрийте кришку і тушкуйте ще 20 хвилин до тих пір, поки рідина не випарується. Після того, як ікра кабачкова з болгарським перцем готова, охолодіть її. Засукайте в банку. Можете подавати її свіжою, прямо з печі. Вона добре піде для закусок, для гарніру. Овочі дають свій природний смак! Їжте відкриту ікру не більш п'яти днів. Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Гідно оцінити Ікра кабачкова з болгарським перцем ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Ікра кабачкова з болгарським перцем, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 104