Курка з перцем болгарськимЧас приготування: 40 хв Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин за дуже простим рецептом. Обсмажую окремо птицю та овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнірі і виходить дуже смачним! Опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю курку або будь-які її частини. Спеції для курки можете вибрати на свій смак (з курячим м'ясом поєднуються: каррі, перець, паприка, зуркума, чилі, зелень петрушки, зелень кропу, часник, цибуля) або ж просто використовувати сіль і перець. Овочі можете загасити своїм улюбленим способом або запропонованим мною. До речі, при гасінні овочів я не використовую солі! Овочі можна швидко обсмажити і в сковороді вок. Приготувати курку з перцем болгарським - просто! Приступимо! 1. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіння і також наріжте півкільцями. 2. Нагрійте сковороду з маслом, викладіть на неї цибулю і обсмажуйте, помішуючи, на повільному вогні протягом 8-10 хвилин. Потім додайте до нього перець і смажте ще хвилин 15-20 хвилин. 3. Курячу грудку розріжте на шматочки. Обваляйте з в спеціях, збризніть оливковим маслом. 4. В іншій сковороді розігрійте масло і обсмажте курячі шматочки. Посоліть або додайте соєвого соусу. Можна смажити і інші частини курки - стегна або крильця. Принцип залишається тим же. 5. Подавайте курку з овочами. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка/Перець Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Курка з перцем болгарським в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Курка з перцем болгарським, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 185