Смажене сало з цибулеюЧас приготування: 30 хв Смажене сало з цибулею - цієї справжній чоловічий сніданок - дуже ситний і смачний. Іноді я готую цю страву в якості обіду. Виходить досить Жирненький, але з чорним хлібом і зеленою цибулею, що треба! Опис приготування: Смажене сало з цибулею - моє улюблене блюдо на сніданок. Особливо добре підходить в холодний період, коли хочеться більше м'яса, більше жирного, але влітку я іноді теж готую смажене м'ясо з цибулею і подаю з картоплею. Одного разу спробував приготувати цю страву на багатті в чавунній сковорідці і залишився в повному захваті. Сало і цибулю придбали найсмачніше присмак нагару чавуну. Незабутні смакові відчуття! :) Призначення: На сніданок/На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Лук/Субпродукти/Сало Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Смажене сало з цибулею Сало має бути досить жирне з м'ясними прошарками. Нарізаємо його пластинами і потім на невеликі шматочки. Цибулю ріжемо кільцями. Сало відправляємо обжарюватися в суху сковорідку. Сало має пустити свій сік. Обсмажуємо його, весь час перемішуючи, близько 10 хвилин. Потім у сковорідку додаємо цибулю і трохи солимо. Обсмажуємо все на середньому вогні, поки цибуля не почне карамелізовану. Щоб страва не згоріло, постійно перемішуємо вміст сковорідки. Обсмажування тривати протягом 15-10 хвилин на середньому і слабкому вогні. Смажене сало з цибулею найкраще подавати з чорним хлібом (підійде бородинський або житній з насінням) і зеленою цибулею. Бажаю приємного апетиту! Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Смажене сало з цибулею вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Смажене сало з цибулею, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 136