Сало в цибульному маринадіЧас приготування: 1 дн. 13 ч. 0 хв Солоне сало - улюблене блюдо дуже багатьох. У домашніх умовах його готують все по-різному. І кожен рецепт по-своєму гарний. Спробуйте цей варіант, і вам він, безсумнівно, сподобається. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало Блюдо: Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 12-14 Як приготувати Сало в цибульному маринаді 1. Сало колись потрібно вимити й обсушити. Розрізати шматок на 4 частини. Чи не відрізайте шкурку від сала. 2. Вам потрібна буде велика каструля. Налити в неї один літр води і висипати туди повний стакан солі. Перемішати, щоб вся сіль розчинилася. Воду закип'ятити. Потім в каструлю покласти половину цибулиння. До цього лушпиння потрібно добре промити. Зверху покласти наші шматки сала і закрити залишилася лушпинням. Прим'яти лушпиння. Вода повинна прикривати весь вміст каструлі. При необхідності долийте гарячої води з сіллю. Тримати каструлю на вогні близько 10 хвилин. 3. Зняти каструлю з вогню і укутати її рушником. Залишити в кімнаті на 12 годин. Після цього вийняти сало з каструлі й обсушити. Зубчики часнику розрізати навпіл. Нашпигувати кожен шматочок часником. Покласти в кожен шматок сала 1 гострий перчик і натерти перцем. Покласти сало в поліетиленовий пакет і в холодильнику протримати ще добу. Тепер можна їсти смачне гостреньке сало. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Сало в цибульному маринаді raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Сало в цибульному маринаді можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 44