Риба запечена в соліЧас приготування: 1 ч. 0 хв Риба, запечена в солі, - дуже оригінальний рецепт, який я знайшов в інтернеті. Вирішив спробувати. І скажу вам, вийшло божественно! :) Опис приготування: Риба, запечена під сіллю, як я вже писав, дуже смачна страва. Дорада вийшла дуже соковитою і ні в якому разі не пересоленої. Взагалі, даний рецепт підходить для приготування будь-якої білої риби з головою. Так! Риба повинна бути обов'язково білою і обов'язково з головою :) Як приготувати рибу, запечену під сіллю, я підглянув в інтернеті, і коли сам перший раз готував, не знав чим все закінчиться, але мій експеримент вдався і тепер я досить часто готую це чарівне блюдо. Сподіваюся, сподобається і вам! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Дорада Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Риба, запечена в солі Промиваємо наших рибок і просушують за допомогою паперових рушників. Тепер обробити рибу. Ножиком розпорювали черевце і дістаємо з неї абсолютно все. Обов'язково потрібно видалити зябра, які дають гіркий присмак. Їх потрібно обов'язково витягти. Очищати рибу від луски не обов'язково. Рибу ще раз промиваємо (зсередини теж) і просушують. Всередину укладаємо лимон і приправи (солити не потрібно!). На деко стелимо папір для випікання на неї висипаємо сіль. На сіль укладаємо рибу. Повністю засипаємо риби, за винятком голови і хвоста. Рибу відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Подаємо рибу зі свіжою зеленню і прохолодних білим вином або пивом. Риба виходить дуже смачною і не надто солоною (як можна подумати). Бажаю приємного апетиту :) Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Риба, запечена в солі в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Риба, запечена в солі, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 384