Смажений оселедець з кропом і гірчицеюЧас приготування: 25 хв Рецепт смаженої оселедця з кропом - для всіх любителів рибних страв. Ця страва є одним з класичних страв голландської традиційної кухні. Опис приготування: Змішати кріп, гірчицю і лимонний сік в маленькій мисці. Зробити ножем три надрізи з кожного боку оселедця, розрізаючи тільки шкіру. Змастити половиною гірчичною суміші зовнішні сторони кожної риби, частково поміщаючи її в зроблені поглиблення. Змастити рибу невеликою кількістю розтопленого вершкового масла і смажити 5-6 хвилин. Перевернути рибу, змастити залишилася сумішшю гірчиці і кропу, полити розтопленим маслом і смажити ще 5-6 хвилин. Посипати оселедець невеликою кількістю солі і перцю перед подачею на стіл. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Голландська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Смажений оселедець з кропом і гірчицею - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Смажена оселедець з кропом і гірчицею в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 173