Омлет з креветками та авокадоЧас приготування: 20 хв Омлет з креветками та авокадо на сніданок - це ситне, барвисте і цікаве початок успішного дня. Літній, яскравий омлет прекрасно бадьорить і заряджає позитивною енергією на весь день. Опис приготування: Як відомо, сніданок - найважливіша трапеза дня, тому ставитися до вибору страви на сніданок необхідно ретельно. Подібний омлет з креветками і авокадо - це дуже поживний і ситний сніданок, після якого ви забудете про голод до самого обіду, а то й довше. Ну, а який він смачний - це не передати словами, це потрібно просто приготувати і скуштувати. Рецепт омлету з креветками і авокадо: 1. Лук шаткуємо дуже дрібно. Креветки очищаємо від хвостиків і теж дрібно нарізаємо. 2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, кладемо туди цибулю і креветки, обсмажуємо на середньому вогні 2 хвилини, після чого викладаємо їх з сковороди. 3. Тепер в ту ж сковороду виливаємо суміш зі збитих яєць, солі і перцю. Смажимо яйця до тих пір, поки вони не схопляться. Чи не перевертаємо. 4. Тим часом змішуємо обсмажені цибулю і креветки з дрібно посічений авокадо і кінзою. 5. Викладаємо нашу начинку на один край омлету, іншим краєм її накриваємо. Обсмажуємо ще півхвилини - і акуратненько перекладаємо згорнутий омлет на тарілку. 6. Викладаємо нашу начинку на один край омлету, іншим краєм її накриваємо. Обсмажуємо ще півхвилини - і акуратненько перекладаємо згорнутий омлет на тарілку. 7. Снідаємо і заряджає позитивною енергією :) Смачного! Призначення: На сніданок/На швидку руку Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Фрукти/Яйця Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Омлет Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Ви напевно не з чуток знаєте, що Омлет з креветками і авокадо - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Омлет з креветками та авокадо в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 52