Омлет з грибамиЧас приготування: 15 хв Омлет - це ідеальний сніданок. Швидко, ситно і поживно. Ділюся рецептом омлету з грибами - однієї з сотень варіацій приготування цього класичного ранкового страви. Опис приготування: Сніданок - це, як відомо, найважливіший прийом їжі, тому до його приготування потрібно ставитися уважно. Омлети вважаються чи не ідеальним сніданком - вони дуже ситні і поживні, з'ївши порцію омлету про голод забуваєш як мінімум до обіду, а то й довше. Особисто я дуже люблю омлет з грибами - він виходить ще більш ситний, але засвоюється в шлунку так само швидко, як і звичайний омлет. Якщо мій день починається з омлету з грибами - значить, день буде вдалим :) Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Гриби/Яйця/Шампіньйони Блюдо: Гарячі страви/Омлет Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Омлет з грибами У сковороді на оливковій олії обсмажуємо до золотистого дрібно нарізану цибулю. Додаємо нарізані шампіньйони, перемішуємо. Обсмажуємо цибулю з грибами до готовності грибів, солимо і перчимо до смаку. Додаємо сметану. Перемішуємо, готуємо ще одну хвилину і знімаємо з вогню. Віночком збиваємо яйця з невеликою кількістю солі. У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Вливаємо в сковороду яєчну суміш. Чекаємо, поки яйця схопляться. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо омлет на середньому вогні до повної готовності. Викладаємо готовий омлет на тарілку, на його половину викладаємо гриби, посипаємо тертим сиром. Накриваємо гриби другою половинкою омлету і подаємо. Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Омлет з грибами в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Омлет з грибами, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 164