Кабачки по-провансальскиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ці запечені кабачки ще називають по-провансальски raquo ;. Як на мене, блюдо найкраще підійде для святкової вечері в колі близьких людей. Ситне, ароматне і дуже красиве, пробуємо! Опис приготування: Вашій увазі - простий рецепт приготування кабачків по-провансальски. Це апетитне блюдо готується з кабачків, помідорів і сиру і запікається під смачним соусом з масла, солі, перцю, базиліку та часнику. До столу подається в гарячому вигляді, обов'язково посипається свіжою зеленню. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Кабачки по-провансальски Помідори і кабачки ретельно промийте і наріжте кружальцями. Сир нарізаємо скибочками. Тепер розкладіть на листі, чергуючи з один одним, кружечки кабачків, помідорів і сир. Деко попередньо змастіть рослинною олією. При готуємо соус, змішайте: масло, сіль, перець, базилік, часник. Приготовленим соусом поливаємо кабачки і запікаємо їх у духовці до готовності. Готову страву присипте зеленню! Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Кабачки по-провансальски в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Кабачки по-провансальські, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 40