Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Тісто на галушки
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кабачки по-провансальски

Кабачки по-провансальски

Кабачки по-провансальски
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Ці запечені кабачки ще називають по-провансальски raquo ;. Як на мене, блюдо найкраще підійде для святкової вечері в колі близьких людей. Ситне, ароматне і дуже красиве, пробуємо!

Опис приготування:
Вашій увазі - простий рецепт приготування кабачків по-провансальски. Це апетитне блюдо готується з кабачків, помідорів і сиру і запікається під смачним соусом з масла, солі, перцю, базиліку та часнику. До столу подається в гарячому вигляді, обов'язково посипається свіжою зеленню. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Французька

Інгредієнти:
  • Кабачки - 3 Штуки
  • Помідори - 3 Штуки
  • Сир твердий - 100 Грам
  • Олія оливкова - 100 Грам
  • часник - 2 зубчики
  • Базилік - 2 чайні ложки (сушений)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Кабачки по-провансальски
Кабачки по-провансальски Помідори і кабачки ретельно промийте і наріжте кружальцями. Кабачки по-провансальски Сир нарізаємо скибочками. Тепер розкладіть на листі, чергуючи з один одним, кружечки кабачків, помідорів і сир. Деко попередньо змастіть рослинною олією. Кабачки по-провансальски При готуємо соус, змішайте: масло, сіль, перець, базилік, часник. Приготовленим соусом поливаємо кабачки і запікаємо їх у духовці до готовності. Кабачки по-провансальски Готову страву присипте зеленню! Смачного!
Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Кабачки по-провансальски в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Кабачки по-провансальські, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 40   
Схожі рецепти страв з фото:
Кабачки з сиром
Кабачки в вершках
Кабачки під майонезом
Варення з кабачків на тертці
Рулетики з смажених кабачків
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.