Рулетики з смажених кабачківЧас приготування: 30 хв Такі рулетики з смажених кабачків в домашніх умовах я зазвичай роблю, коли нагрянули гості, робиться швидко, обходиться дешево, а вже як смачно виходить - словами не передати! До того ж нарядно! Опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати рулетики з смажених кабачків, блюдо просте, нехитре, але від цього не менш привабливе. Морквину, до речі, для цього рецепта приготування рулетиків з смажених кабачків краще брати поострее, хоча це, звичайно, на ваш розсуд. Рекомендую! Призначення: Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Рулетики з смажених кабачків 1. Кабачки миємо, нарізаємо тоненькими пластинками і натираємо сіллю. 2. Смажимо на олії з двох сторін. Залишаємо на паперовому рушнику обсушитись. 3. Яйця відварюємо 10-15 хвилин, щоб вийшли круто. 4. Тепер змішуємо в блендері відварені яйця, майонез, часник. 5. Намазуємо на кожну пластинку яєчний крем і викладаємо корейську моркву. Звертаємо рулетом. Готово! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Рулетики з смажених кабачків в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Рулетики з смажених кабачків, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 90