Фаршировані кабачки![]() Час приготування: 50 хв Рецепт приготування фаршированих кабачків. У цій страві дуже хороше поєднання м'яса та овочів. У процесі приготування страви, воно виходить соковитим, насиченим і дуже смачним. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Фаршировані кабачки ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Фаршировані кабачки - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Фаршировані кабачки в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Фаршировані кабачки смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 13