Кабачки по-російськиЧас приготування: 25 хв Рецепт кабачки по-російськи - приготування овочевої закуски з кабачків зі сметаною і цибулею. Опис приготування: Кабачки очищаються від шкірки, а потім нарізаються циліндрами, з яких забирається частина насіння і м'якоті. Готові вироби відправляються в киплячу воду хвилин на 10-15. Кабачкова м'якоть в цей момент подрібнюється і перемішується з дрібно нарізаними грибами і зеленню. Туди ж додайте сіль, перець, цибулю, обсмажений попередньо на олії, після чого смажте всі інгредієнти до стану готовності. Заповніть кабачки отриманим фаршем і залийте бульйоном. Припустіть блюдо до того моменту, поки воно не розм'якшити. Залийте сметаною за 5 хвилин до готовності і прикрасьте все зеленню петрушки. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Кабачки по-російськи - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Кабачки по-русски в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Кабачки по-російськи смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 11