Лосось у вершковому соусіЧас приготування: 40 хв Лосось у вершковому соусі - це класичний спосіб приготування лосося. Якщо не знаєте, як приготувати лосося - рекомендую скористатися цим нехитрим рецептом. Опис приготування: Лосось у вершковому соусі - це вишукане, але в той же час дуже просте у приготуванні і швидке рибне блюдо. Лосось, приготований за цим рецептом, виходить феноменально ніжним і ароматним - таким тонким смаком володіють рідкісні страви. Подавати такого лосося найкраще з розсипчастим рисом або овочевим гарніром, а головне - з охолодженим білим сухим вином. Вдалого приготування! Призначення: На обід/На вечерю/Швидкий вечерю/Легка вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Лосось у вершковому соусі Філе лосося нарізаємо порційними шматочками шириною приблизно в 5-6 см. Кладемо в глибоку форму для запікання. Солимо, перчимо, скроплюємо лимонним соком. Вершки змішуємо з яєчними жовтками. Додаємо в вершкову суміш дрібно нарубану зелень. Сюди ж додаємо натерту на дрібній тертці лимонну цедру і гірчицю. Гарненько перемішуємо. Соусом заливаємо наші шматочки лосося. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, приблизно на 20 хвилин. Двадцяти хвилин буде достатньо, щоб соус загус, а рибка стала ніжною та м'якою. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Лосось у вершковому соусі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Лосось у вершковому соусі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 197