Лосось у виноградному листіЧас приготування: 30 хв Екзотичну страву, чи не так? Кислуватий смак виноградного листя чудово поєднується з ніжним і соковитим філе лосося. Розповідаю, як приготувати цю страву. Опис приготування: Зазвичай у виноградне листя загортають начинку з рису, фаршу і т.д. Однак я пропоную трохи нестандартний, але дуже вдалий рецепт лосося в виноградного листя. Ви здивуєтеся, наскільки це смачно. Я для приготування використовую консервовані листя, однак ви можете брати свіжі і відварювати в окропі пару хвилин, ефект буде той самий. До речі, ця страва дуже популярно в Туреччині, так що якщо турецька кухня вам подобається - сміливо готуйте. Розповідаю, як готувати філе лосося у виноградному листі. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Лосось у виноградному листі Філе лосося наріжте на невеликі шматки. У невеликій мисочці змішайте оливкова олія, лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і зелень. Перемішайте. Опустіть шматочки лосося в маринад. Беремо пару виноградного листя, в центр кладемо шматочок риби. Загортаємо. Філе лосося у виноградному листі запікаємо 15 хвилин при 190 градусах. Готово! Ви напевно не з чуток знаєте, що Лосось у виноградному листі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Лосось у виноградному листі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 108