Запечена картопля з начинкоюЧас приготування: 45 хв Запечена картопля з начинкою - шикарний гарнір до м'ясної страви. Дуже ситний, привабливий і красивий гарнір для деяких (наприклад, для вегетаріанців) може стати окремим серйозним блюдом! Опис приготування: Запечена картопля з начинкою виходить красивим і апетитним. Начинку складають невелику кількість інгредієнтів - помідори, сам картоплю, трохи базиліка, часник, сир і сметана. Сметана робить цей картопля соковитим, тому запечена картопля не вимагає соусу. Бажаю приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 23-4 Як приготувати Запечена картопля з начинкою Картопля приблизно одного розміру слід відварити в мундирі. Варити близько 20 хвилин. потім слід його злегка остудити, розрізати по Палама, очистити від шкірки і витягнути ложкою серцевину. Далі готуємо начинку. Вирізану частину картоплі подрібнити. До пюре додати порубаний базилік, нарізані помідори без шкірки, сметану, також в начинку видавити часник. Все добре перемішати. Начинку посолити і поперчити. Потім натерти сир. Половину отриманого сиру додати в начинку і знову все добре перемішати. Начинити половинки картоплин, скласти в плоску, змащену маслом, форму. Картоплі з начинкою посипати сиром і відправити в розігріту до 160 градусів духовку. Запікати до золотистої скоринки. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Запечена картопля з начинкою, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Запечена картопля з начинкою - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 359