Овочеве рагу з баклажанамиЧас приготування: 30 хв Овочеве рагу з баклажанами - вегетаріанське або пісне блюдо. Особливо прекрасно підходимо тим, хто дотримується здорового способу життя і стежить за своєю фігурою. Опис приготування: Всі овочі перед початком приготування обов'язково добре промийте. Кака нарізати овочі - справа вашої фантазії. Я зазвичай нарізаю так: Головку ріпчастої цибулі нарізаю соломкою, а кабачок і баклажани - півкільцями., Болгарський перець ріжу смужками, морква натираю, а помідори просто нарізаю невеликими шматочками (вони зазвичай розчиняються, перетворюючись на соус). Розкладаючи по тарілках, додаю сік лимона і рубану. Овочеве рагу з баклажанами - дуже швидке, смачне і корисне блюдо, приготування якого займає приблизно 30 хвилин. Рагу з баклажанами подаю як гарнір до м'яса, або як самостійну страву. Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Країни Європи/Болгарська Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Овочеве рагу з баклажанами Беремо баклажани, ріжемо кубиками і кладемо в підсолену воду полежати хвилин на 10-15 хвилин. Морквину натираємо на тертці. Нарізаємо всі овочі (як Вам більше подобається - кільцями, кубиками, півмісяцями). Болгарський перець найкраще нарізати соломкою. З помідора попередньо зніміть шкірку. Щоб зручніше було зняти шкірку - облийте помідор окропом. Баклажани, цибулю, моркву і кабачки складіть у глибоку сковороду з оливковою олією і протягом 5 хвилин злегка зажарьте. Потім додайте солодкий перець і помідори, залийте 100 мл води, приправити все сіллю, перцем і цукром. Гасити овочі на повільному вогні під кришкою до готовності. Розкладаючи по тарілках, додайте свіжої зелені. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Овочеве рагу з баклажанами, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Овочеве рагу з баклажанами - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 91