Пенне з брокколі і болгарським перцемЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування пенне з болгарськими перцями і брокколі. У даному рецепті будь макарони можуть замінити Пенне. Кольорова або брюссельська капуста може використовуватися замість брокколі. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Пенне з брокколі і болгарським перцем 1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою. 2. Промиваємо перець, перегородки і насіння видаляємо, нарізаємо соломкою. 3. На розігрітій сковороді в рослинному маслі злегка обсмажуємо нарізану цибулю. 4. Додаємо сюди перець і все перемішуємо. Потім додаємо брокколі. Трохи наллємо води (налити води на один сантиметр), поперчити і посолити. Хвилин десять тушкуємо із закритою кришкою. 5. До готовності відварюємо макарони (дивимося інструкцію на упаковці). Макарони викладаємо на тарілку. 6. Овочі викладаємо на макарони і посипаємо попередньо натертим на тертці сиром. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Пенне з брокколі і болгарським перцем raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Пенне з брокколі і болгарським перцем на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 33