Відвареної кроликЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування кролика, вареного в червоному вині з цибулею. Опис приготування: Кролик подається з смаженими у вершковому маслі меленими сухарями. Приготування: Промити м'ясо кролика під холодною водою. Посолити кролика, викласти в каструлю, посипати подрібненим ріпчастою цибулею, залити червоним вином і оцтом. Варити 2 години. Потім влити гарячу воду, щоб вона покривала м'ясо, і варити на середньому вогні до готовності. Приправити чорним меленим перцем, додати лавровий лист і варити на повільному вогні 10 хвилин. Викласти кролика на тарілку, витягти кістки. Бульйон процідити і викласти в нього кролика. Обсмажити мелені сухарі з вершковим маслом на повільному вогні протягом 5-6 хвилин. Перемішати з дрібно нарізаною петрушкою і полити кролика. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Iнше/Кролик Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Отварной кролик в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Відвареної кролик - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 96