Кролик зі сливамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування кролика, запеченого зі сливами, часником, гвоздикою і червоним вином. Опис приготування: Страви з кролика завжди виходять соковитими, апетитними і ароматними. Приготування: Насипати борошно в тарілку, посолити і поперчити. Кролика нарізати на шматочки і обваляти в борошні. Розігріти оливкове масло в сковороді. Обсмажити кролика до коричневого кольору з усіх боків. Викласти кролика на тарілку. Влити в сковороду червоне вино і прокип'ятити. У велику форму для випікання викласти цибулю, часник, кервель і гвоздику. Зверху розмістити обсмаженого кролика. Додати вино і соки з сковороди. Викласти зверху сливи і випікати в духовці 90 хвилин при температурі 170 градусів, поки кролик не стане дуже м'яким. Посипати кролика подрібненою петрушкою і відразу ж подавати. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Iнше/Кролик Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Кролик зі сливами своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Кролик зі сливами прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 83