Печінка теляча по-берлінськиЧас приготування: 45 хв Печінка - дуже корисний і потрібний усім продукт. Печінка смажать, варять, запікають. З печінки роблять чудовий паштет. Цей рецепт з яблуками і цибулею вам, безсумнівно, дуже сподобається. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Німецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Печінка теляча по-берлінськи 1. Підготуємо овочі. Цибуля та яблука треба вимити і почистити. Цибулю нарізати півкільцями. Яблука звільнити від серцевини й нарізати кубиками. Печінка нарізати на порційні шматки. Розігріти на сковорідці оливкову олію і обсмажити на ньому кільця цибулі. 2. Тепер нам потрібна буде інша сковорідка. Розтопіть в ній вершкове масло і опустіть туди кубики яблук. Трохи припустите яблука в маслі. 3. Шматки печінки необхідно посолити і трохи присипати перчиком. Обваляйте шматочки в борошні. У сковорідці змішати оливкове і вершкове масло і розігріти. У цій суміші масел буде смажити наші шматочки печінки з двох сторін. Кожна сторона печінки смажиться по 3-5 хвилин. Повинна з'явитися ароматна рум'яна кірочка. Гарний вечеря готова. Покладіть на плоску тарілку трохи смаженої цибулі і яблук. Зверху укладається шматок печінки і зверху ще накидати яблук. Прикрасити гілочкою петрушки і ... смачного! Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Печінка теляча по-берлінськи в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Печінка теляча по-берлінськи - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Печінка теляча по-берлінськи, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 48