Печеня з індичкою і квасолеюЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування печені з індички, чилі, цибулі й квасолі. Опис приготування: У середній каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, чилі халапеньйо, часник, орегано і кмин, приправити сіллю і перцем. Готувати, помішуючи, поки овочі не почнуть пом'якшуватися, від 3 до 4 хвилин. Додати індичку і готувати, розминаючи м'ясо ложкою, від 2 до 3 хвилин. Додати квасолю і 3/4 склянки води. Довести до кипіння, розминаючи деяку кількість квасолі ложкою. Зменшити вогонь до середнього і варити спекотне, поки воно не загусне, від 5 до 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем, подавати печеню з гарнірами за бажанням. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Індичка Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Печеня з індичкою і квасолею, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Печеня з індичкою і квасолею - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 59