Ескалоп з пармською шинкоюЧас приготування: 20 хв Кращі рецепти кулінарної передачі Звана вечеря на каналі РЕН ТВ. Готує Сергій Вільний (лікар-хірург). Опис приготування: Очистити і роздавити часник. Великими шматками (як на відбивні) нарізати м'ясо. Відбити м'ясо молоточком. Змастити кожен шматок розчавленим часником, приправити сіллю, шавлією і меленим перцем. Поверх телятини покласти шинку. Скріпити союз зубочистками. Розтопити вершкове масло в сковороді. Обсмажувати ескалоп по 3-4 хвилини на кожну сторону. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Телятина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Дуже смачний Ескалоп з пармською шинкою зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Ескалоп з пармською шинкою з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 70