Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Гриссини з пармською шинкою

Гриссини з пармською шинкою

Гриссини з пармською шинкою
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Сьогодні ми будемо готувати вишукану і неймовірно смачну закуску, яка відмінно підійде для урочистостей, а так само для фуршету. З цим відмінним італійським рецептом ваше свято вдасться на славу.

Опис приготування:
Така закуска поширена в італійській кухні, але і на нашій території вона зустрічається досить часто, і зараз я розповім вам, як зробити гриссини з пармською шинкою. Це дуже ароматні й хрусткі палички, які ми приготуємо з дріжджового тіста і обгорнемо в сиров'ялені шинку (прощутто) - це відмінне поєднання, тому гриссини не тільки порадують ваших гостей відмінним смаком, але і прикрасять святковий стіл своїм зовнішнім виглядом. Обов'язково візьміть це блюдо собі на замітку, адже з цим рецептом приготування гриссини з пармською шинкою ви зробите будь-яке свято яскравішим і цікавішим.

1) Воду нагріваємо до 40 градусів і розводимо в ній дріжджі, цукор і сіль до повного розчинення гранул. Додаємо до цієї суміші оливкове масло і поступово всипаємо борошно, замішуємо м'яке і еластичне тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 40 хвилин, після закінчення часу обминали його і знову залишаємо підніматися ще на 30-40 хвилин.

2) Тепер посипаємо рівну поверхню семолой, викладаємо на неї тісто і розгортаємо його в пласт шириною близько 2-3 см. Нарізаємо пласт на смужки і з кожної смужки скачуємо ковбаску.

3) Деко застилає пергаментним папером і викладаємо на неї гриссини, залишаємо їх хвилин на 15-20 піднятися. Потім відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів, і випікаємо 15 хвилин.

4) Коли на паличках утворюється рум'яна кірочка, витягаємо їх з духовки і ставимо остигати. Потім загортаємо кожну гриссини в скибочку шинки пармської.

Ось така досить проста в приготуванні і неймовірно вишукана закуска, яку ви з легкістю зробите у себе вдома. Удачі вам!


Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Романтична вечеря/Фуршет

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Дріжджове тісто
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Країни Європи/Італійська

Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне - 500 Грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 10 Грам
  • Олія оливкова - 50 мілілітрів
  • Семола - 50 Грам (борошно з твердих сортів пшениці)
  • Сіль - 10 Грам
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Шинка пармская - 200 Грам

Кількість порцій: 5-6
Дуже смачний Гриссини з пармською шинкою зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Гриссини з пармською шинкою з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі!
Категорія: Закуски Переглядів: 30   
Схожі рецепти страв з фото:
Ескалоп з пармською шинкою
Гриссини
Диня з шинкою
Гриссини з сиром
Гриссини з кунжутом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.