Курка з журавлинним соусомЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування курки в журавлинному соусі. Трави надають соусу приємний аромат і добре поєднуються з кислими ягодами журавлини .. Опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У невеликій мисці змішайте 1 столову ложку вершкового масла, 1 чайну ложка кмину, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Рівномірно розподіліть суміш по курячим грудкам. Вистеліть деко папером і випікайте курячі грудки до шкіри золотисто-коричневого кольору близько 25 хвилин. Тим часом розтопіть вершкове масло (столову ложку) у великій каструлі на середньому вогні. Гасіть цибулю до золотистого кольору, близько 8 хвилин. Додайте шавлія і залишилися 1/2 чайної ложки чебрецю. Гасіть 1 хвилину. Додайте бульйон, кип'ятіть, поки його об'єм не зменшиться до 1 1/2 склянки, від 10 до 15 хвилин. Додайте журавлину і цукор, варіть від 5 до 8 хвилин. Додайте кукурудзяний крохмаль і доведіть до кипіння. Варіть до загусання соусу від 1 до 2 хвилин. Зніміть з вогню, приправити сіллю і перцем. Подавайте курячі грудки з соусом. Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка/Ягоди/Журавлина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Курка з журавлинним соусом будинку. У вас обов'язково вийде смачний Курка з журавлинним соусом, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Курка з журавлинним соусом в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 20