Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Свинина з журавлинним соусом

Свинина з журавлинним соусом

Свинина з журавлинним соусом
Час приготування: 30 хв
Рецепт приготування свинячої вирізки з цибулею, червоним вином, курячим бульйоном і журавлинним соусом.

Опис приготування:
Напередодні Нового року особливої ??популярності набувають страви з журавлинним соусом. Ваші гості залишаться задоволені, якщо ви подасте їм соковиту свинину з соусом з цієї ягоди. На гарнір до страви добре подавати картопляне пюре.

Призначення: На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Свинина/Свиняча вирізка
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Англійська

Інгредієнти:
  • свиняча вирізка - 1 Штука
  • сіль і чорний перець - За смаком
  • оливкової олії - 3 ст. ложки
  • вершкового масла - 3 Ст. ложки
  • середньої цибулини - 1/2 Штуки
  • червоного вина - 1/2 Чашки (за бажанням)
  • курячого бульйону - 3/4 Чашки
  • журавлинного соусу - 1/2 Чашки
  • розмарин - За смаком

Кількість порцій: 24

Як приготувати Свинина з журавлинним соусом
Свинина з журавлинним соусом 1. Щедро посипати свинячу вирізку сіллю і чорним перцем. Розігріти 2 столові ложки оливкової олії і 2 столові ложки вершкового масла у великій сковороді на сильному вогні. Свинина з журавлинним соусом 2. Додати свинину і смажити, перевертаючи її щипцями. Це займе приблизно 1 хвилину з кожного боку. Помістити сковороду зі свининою в розігріту до 220 духовку і випікати протягом 10-15 хвилин. Температура свинини повинна досягти 68-71 градусів. Якщо температура м'яса менше, запікайте його додатково близько 5 хвилин. Свинина з журавлинним соусом 3. Поки свинина готується, нарізати цибулю і розмарин. Нагріти 1 столову ложку оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла в середній сковороді на середньому вогні. Обсмажувати цибулю приблизно 1 хвилину. Свинина з журавлинним соусом 4. Влити червоне вино. Якщо ви не використовуєте його, пропустіть цей крок. Додати курячий бульйон. Якщо ви не використовували вино в попередньому кроці, додайте 1 чашку бульйону замість 3/4. Свинина з журавлинним соусом 5. Додати розмарин і перемішати. Додати журавлинний соус. Готувати на середньому вогні від 2 до 3 хвилин. Якщо соус дуже густий, додайте більше курячого бульйону. Приправити сіллю і перцем за смаком. Свинина з журавлинним соусом 6. Нарізати свинину на скибочки, полити приготовленим соусом і відразу ж подавати.

Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Свинина з журавлинним соусом будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Свинина з журавлинним соусом - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Свинина з журавлинним соусом все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 39   
Схожі рецепти страв з фото:
Свинина з апельсиново-часниковою приправою і шпинатом
Стейк з французьким соусом
Свинина в журавлинному соусі
Свиняча вирізка в журавлинному соусі
Свиняча вирізка з солодким соусом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.