Курка з ананасами у вершковому соусіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт з передачі Звана вечеря на каналі РЕН ТВ. Основна страва до вечері готує Ярослав Стаховський, співак. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Курка з ананасами у вершковому соусі Куряче філе нарізати середніми шматочками. Викласти у форму для випічки, приправити каррі. Поверх курочки викласти шар з консервованих ананасів. Злегка полити ананасовим консервантом (соком з банки), додати 150 г майонезу і 200 мл вершків. Зверху посипати тертим або дуже дрібно нарізаним пармезаном. Випікати в заздалегідь нагрітій духовці до готовності. Блюдо подавати з овочами і рисом в якості гарніру. Візьміть собі на замітку як приготувати Курка з ананасами у вершковому соусі. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Курка з ананасами у вершковому соусі в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 32