Курка з ананасами у вершковому соусі каріЧас приготування: 30 хв Оригінальне поєднання продуктів - ананасів і вершків надають курці неповторний смак. А готувати цю страву одне задоволення. Адже це так швидко і легко! Творіть і не бійтеся експериментувати! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Курка з ананасами у вершковому соусі карі Філе порізати кубиками і підсмажити на олії до утворення білого відтінку м'яса, потім відкласти його в іншу ємність. Потім обсмажте дрібно нарізані помідори і коли вони дадуть сік додайте до них відкладену філе. Полийте блюдо вершками, додайте сіль, перець і приправи за смаком. Не забувайте помішувати! Гасіть на слабкому вогні 20 хвилин. У самому кінці покладіть ананаси і потім ще 5 хвилин. Подавати краще з рисом або спагетті. Bon appetit! =) Дуже смачний Курка з ананасами у вершковому соусі карі зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Курка з ананасами у вершковому соусі карі з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 44