Грибна підлива з сухих грибівЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. Опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необхідно замочити в холодній воді на ніч (12-14 годин), а потім відварити до готовності в тій же воді, приблизно 40 хвилин. Подальші кроки описані в покроковому рецепті приготування страви. Сподіваюся, у вас все вийде! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Гарячі страви/Підливи Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Грибна підлива з сухих грибів Лук обсмажуємо на соняшниковій олії до м'якості. Зварені гриби пропускаємо через м'ясорубку і додаємо до цибулі, смажимо ще 3-4 хвилини, помішуючи. На суху сковороду викладаємо борошно. Обсмажуємо до кремового кольору. Тепер влийте 50 мл окропу і розмішайте до однорідного стану. Додайте обсмажені цибулю та гриби. Сіль і перець за смаком. Добре розмішати і готувати ще 5 хвилин. Готово! Смачного! Побачивши це неймовірне блюдо, Грибна підлива з сухих грибів, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Грибна підлива з сухих грибів вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Грибна підлива з сухих грибів, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 878