Лосось з артишокамиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування лосося з консервованими артишоками і овочами. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Лосось з артишоками Почніть з овочів. Вимийте і наріжте петрушку. Зльоті воду з консервованих артишоків, і поріжте їх навпіл. Відставте убік. Філе риби приправити сіллю і перцем з одного боку. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте трохи оливкового масла. Коли масло почне диміти покладіть туди рибу, приправленою стороною вниз. Готуйте приблизно 7 хвилин з кожного боку і викладіть на тарілки. Обсмажте артишоки в сковороді з оливковою олією, поки вони не підрум'яняться. Дістаньте їх і відкладіть в сторону. Потім, додайте трохи оливкового масла і на середньому вогні обсмажте часник і додайте до нього шпинат, перемішайте. Додайте трохи оцту, сіль і перець, постійно помішуйте. Коли шпинат почне в'янути, зніміть і розкладіть по тарілках з рибою. Далі, приготуйте помідори, влийте в сковороду, приблизно, стать чашки курячого бульйону, 1 ст.л. лимонного соку, гірчицю, і трохи оцту, гарненько перемішайте і додайте артишоки. І готуйте поки не випаруватися бульйон. Потім додайте ще пів чашки бульйону, 1 ч.л. лимонного соку і каперси. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім полийте соусом рибу. Смачного. Ви напевно не з чуток знаєте, що Лосось з артишоками - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Лосось з артишоками в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 67