Філе лосося на решітціЧас приготування: 40 хв Філе лосося на решітці готується з кленовим сиропом і соєвим соусом, тому риба виходить ніби в упаковці з ароматної скоринки. Лосось готується швидко і виходить відмінного смаку та аромату. Опис приготування: Цей рецепт філе лосося на решітці хороший для тих, хто сидить на дієті і вже втомився від дуже корисного лосося. Маринад і глазур з соєвого соусу і кленового сиропу додадуть філе лосося на решітці новий смак і аромат! А значить, дієту можна продовжувати без праці! Кленовий сироп не водиться в наших краях, але його легко можна замінити рідким медом, тільки взяти трохи поменше. Можете спокійно керуватися своїм смаком. Це ж кулінарія, тут можна все! Або майже все! Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Філе лосося на решітці Підготувати лосось. Змішати соус соєвий і кленовий сироп. Лосось помістіть у форму і полийте соусом. Поставте в холодильник маринуватися. На плиті зваріть глазур з 2 ст. ложок соєвого соусу і 1/4 склянки кленового сиропу. Лосось поперчіть. Шматочки риби обсмажте по три хвилини з кожного боку. Рибу помажте сиропом і печіть ще кілька хвилин з кожного боку. Зменшіть вогонь і ще змащуйте шматочки лосося сиропом. Повинна вийти глазурная скоринка. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Філе лосося на решітці. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Філе лосося на решітці у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 82