Курка з софрітоЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування курячих стегенець з приправою Адоб і софріто. Опис приготування: Софріто - це середземноморська приправа з дрібно нарізаних овочів, головними компонентами якої є лук і помідори. Софріто додають в овочеві рагу, запіканки і фарші. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі ніжки Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Курка з софріто 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Зняти шкіру з курки і посипати приправою Адоб. Збити 4 столові ложки софріто, 3 чайні ложки оливкової олії і 1 столову ложку білого оцту в мисці невеликого розміру. 2. Розігріти сковороду на сильному вогні, злегка змастити курку сумішшю софріто і обсмажити стегенця до коричневого кольору в декілька заходів, близько 5 хвилин. Викласти курячі стегенця в скляну форму для випічки. 3. Додати в сковороду, де смажилася курка, 3 чайні ложки курячого бульйону, при бажанні пиво або біле вино. Перемішати із залишками курячого жиру. Залити бульйоном курячі стегенця. 4. Добре змастити курячі стегенця залишилася сумішшю софріто. 5. Помістити форму з куркою в духовку і запікати протягом 30 хвилин. Готові курячі стегенця подавати з рисом, квасолею або смаженими бананами. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Курка з софріто своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Курка з софріто прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 36