Паста з соусом Песто зі шпинатуЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування італійської пасти з соусом Песто зі шпинату, кедрових горіхів і сиру. Опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Поки макарони варяться, подрібнити шпинат, пармезан, горіхи, часник, лимонну цедру і сік в кухонному комбайні. Поки комбайн працює, додати масло і 1/4 склянки холодної води, збивати до отримання однорідної маси, приблизно 1 хвилину. Приправити сіллю і перцем. Додати соус в макарони, перемішати. Додати необхідну кількість рідини. Посипати додатково горіхами і пармезаном при бажанні і подавати. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Паста з соусом Песто зі шпинату самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Паста з соусом Песто зі шпинату. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 66