Паста з соусом Песто і горіхамиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування пасти з соусом песто з петрушки і волоських горіхів. Опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в каструлю. У кухонному комбайні зробити пюре з петрушки, волоських горіхів, пармезану, часнику, лимонного соку і 2 столових ложок води. Поки комбайн працює, додати масло, збивати приблизно 1 хвилину. Приправити соус песто сіллю і перцем. Додати соус песто, 1/4 склянки рідини і шпинат в каструлю до макаронів, перемішати. Додати більше рідини в міру необхідності. Посипати волоськими горіхами і сиром і подавати. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Горіхи/Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Паста з соусом Песто і горіхами гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Паста з соусом Песто і горіхами - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 83