Запечена картопля з цибулею і чебрецемЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування запеченої картоплі з цибулею-шалот, чебрецем і червоним перцем. Опис приготування: Хрустка картопля з чебрецем і цибулею стане відмінним гарніром на вечерю. Картопля добре подавати з шматочками козячого сиру і смаженим беконом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Запечена картопля з цибулею і чебрецем 1. Розігріти духовку до 190 градусів. У невеликій мисці змішати оливкове масло і вершкове масло. За допомогою гострого ножа нарізати очищену картоплю поперек дуже тонкими скибочками. Залити 1 столову ложку масляної суміш на дно овальної форми для випікання і рівномірно розподілити по дну. Посипати декількома пучками солі і червоним перцем пластівцями - це зробить ваш картопля приправленим не тільки зверху, але і знизу. Викласти скибочки картоплі вертикально в підготовлене блюдо. 2. Нарізати цибулю-шалот тонким ножем і викласти між картопляними скибочками, поширюючи їх якомога більш рівномірно. Змастити картопля залишилася масляною сумішшю. Посипати сіллю і червоним перцем пластівцями. Випікати 1 1/4 години, потім викласти гілочки чебрецю зверху і запікати близько 35 хвилин, поки картопля не стане хрустким зверху. 3. Якщо картопля стає коричневим занадто швидко, загорніть його у фольгу. Готову картоплю подавати з шматочками козячого сиру і скибочками підсмаженого бекону. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Запечена картопля з цибулею і чебрецем - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Запечена картопля з цибулею і чебрецем в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 75