Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд ПестоЧас приготування: 1 ч. 0 хв Східноєвропейський рецепт приготування галушок з гарбуза з коріандром. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Крупи Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто Інгредієнти Змішуємо гарбуз, 1 склянка борошна, яйце, мускатний горіх. Додати ще 1/2 склянки борошна і перемішати. Додати останньої 1/2 склянки борошна. Ліпимо невеликі кульки. Проробляємо це з усім наявним тестом. Посипати невеликою кількістю борошна. Злегка притисніть виделкою кожен кульку. Відваріть галушки в підсоленій воді. Вони будуть готові коли спливуть. Коріандр і Алмонд песто: - 6 стебел свіжого коріандру, 20 р кінзи, 4 столові ложки оливкової олії, 15 г Парміджано Реджано, сіль і перець за смаком. Ось, що повинне вийти: Змішайте всі інгредієнти в кухонному комбайні. Викладаємо галушки на тарілки і заправляємо Алмонд Песто. Спробуйте приготувати Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 74