ГалушкиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування галушок. Опис приготування: Галушки - відварені у воді шматочки тіста. Галушки можна подавати як самостійне блюдо або додавати в суп. Готуються галушки з елементарних інгредієнтів - борошна, яйця, води і солі. Галушки можуть бути маленького, середнього або великого розміру. Приготування: Просіяти борошно у велику миску, зробити поглиблення в центрі і розбити туди яйце. Додати сіль і підлити трохи води. Замісити тісто. Воно повинно вийти не дуже крутим. Нагріти 3 літри підсоленої води у великій каструлі. Розтопити жир в маленькій каструлі. Коли вода в каструлі закипить, викласти тісто на обробну дошку, змочену водою. Мокрим ножем відрізати від тесту невеликі шматочки і викладати їх в киплячу воду. Варити галушки до готовності, поки вони не спливуть на поверхню. Готувати галушки в 3-4 партії. За допомогою шумівки викласти галушки на друшляк, обдати холодною водою і дати їй стекти. Після цього викласти в каструлю з розтопленим жиром, перемішати і відразу подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Галушки Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Гідно оцінити Галушки ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Галушки, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 130