Тісто на пиві для чебуреківЧас приготування: 30 хв Зазвичай для приготування чебуреків використовують найпростіше тісто з борошна, води і яєць, але якщо додати до цих інгредієнтів трохи пива, тісто вийде більш ніжне, листкове і хрустке при смаженні. Опис приготування: Чебуреки я люблю не тільки їсти, а й готувати, тому що робити це дуже просто і легко і, на відміну від багатьох інших страв, тут не потрібно витрачати багато часу на тісто. Взяв потрібні інгредієнти, змішав все, і практично відразу можна приступати до розкочування і ліпленні. Але у кожної господині є свої секрети, з якими чебуреки виходять особливо смачними. Є такий і в мене, і зараз я розповім вам, як зробити тісто на пиві для чебуреків, з яким готую їх я. Вам, звичайно, цікаво, навіщо в тісто потрібно додавати алкоголь, а вся справа в тому, що пиво виступає тут в якості природних дріжджів. Завдяки пиву тісто виходить дуже ніжне, податливі і еластичне, а після приготування воно стає листковим і м'яким, з приємним хлібним запахом. І якщо ви теж хочете приготувати смачні чебуреки, то в цьому рецепті тесту на пиві для чебуреків з фото я докладно описую, як це зробити. Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 15 Як приготувати Тісто на пиві для чебуреків Для початку беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйце, додаємо трохи солі і перемішуємо все. Всипаємо попередньо просіяне борошно і вливаємо пиво. Тепер з цих інгредієнтів необхідно приготувати тісто. Перемішайте все так, щоб маса стала однорідною і без грудочок, дайте тісту постояти хвилин 10. Якщо після закінчення часу вам здасться, що воно занадто рідке, то можете додати трохи борошна, але не забувайте, що туге тісто буде дуже важко розгортати. Готове тісто викладіть на стіл, присипаний борошном, і гарненько пам'ятаєте руками. Потім накрийте рушником і дайте йому постояти ще хвилин 20. Ось тепер можна приступати до подальшої роботи: раскатке і ліпленні чебуреків. Удачі вам! Візьміть собі на замітку як приготувати Тісто на пиві для чебуреків. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Тісто на пиві для чебуреків в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 379