Тісто для чебуреків на кефіріЧас приготування: 1 ч. 0 хв Любіть їсти чебуреки, тоді вчіться готувати їх вдома, адже приготовані своїми руками, вони набагато смачніше покупних. А щоб спростити вам завдання я розповім, як зробити відмінне тісто для них. Опис приготування: Важко знайти людину, яка б не любила чебуреки, адже зараз вони стали одним з найулюбленіших страв у багатьох. Ось йдеш по вулиці, а вони кличуть тебе своїм ароматом з усіх боків, з різних кафе, але повірте мені, ніколи і ніякої покупної чебурек не зрівнятися за смаком з тим, який ви приготуєте самі у себе вдома. Ну а раз так, тоді приступимо до справи, адже у нас є і рецепт приготування тіста для чебуреків на кефірі, таке тісто виходить дуже м'яке і еластичне, а чебуреки повітряними і соковитими. Я перепробувала досить багато різних способів, але цей простий рецепт тіста для чебуреків на кефірі все одно залишається моїм найулюбленішим, адже приготувати таке тісто дуже легко, а чебуреки з ним виходять чудові. Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Чебуреки Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Тісто для чебуреків на кефірі У глибоку миску наливаємо кефір, розбиваємо яйце і додаємо сіль. Збиваємо всі інгредієнти за допомогою вили або віночка. Борошно просіваємо в іншу миску і починаємо поступово вводити в кефіру-яєчну суміш. Коли заважати виделкою стане важко, посипаємо стіл борошном і викладаємо на нього тісто. Всипаємо ще борошна і ретельно замішуємо тісто руками. У складі я написала приблизно кількість борошна, але взагалі її потрібно додавати стільки, скільки візьме тісто. Воно має вийти не круте і не м'яке, еластичне і не повинно липнути до рук. Не перестарайтеся, адже якщо тісто буде занадто туге, то працювати з ним буде неможливо. Готове тісто накриваємо рушником і ставимо на пів годинки в холодильник, можна потримати і далі. Потім розділяємо тісто на 10 частин, розгортаємо кожну і ліпимо з неї чебуреки. Все дуже просто, удачі вам у приготуванні. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Тісто для чебуреків на кефірі будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Тісто для чебуреків на кефірі - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Тісто для чебуреків на кефірі все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 265