Баклажани по-новомуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Вирішила вчора приготувати баклажани по-новому в домашніх умовах, оскільки дуже багато чула про це блюдо. За часом у мене пішло близько двох годин, а за час випікання я зайнялася своїми справами. Опис приготування: Дуже раджу всім приготувати цю страву, оскільки за смаком воно просто чудове! Часниково-майонезний соус надає особливого смаку, а помідор тільки доповнює його. Блюдо гранично просте у приготуванні і шалено смачне. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани по-новому 1. Нарізаємо баклажани уздовж, попередньо їх ретельно вимивши. Краще робити смужки тонкими, щоб було зручно загортати. 2. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії. Я обсмажую по 2 хвилинки з обох сторін і залишу остигати. Тим часом готую заправку: майонез змішую із зеленню і часником. 3. промазуйте соусом баклажан зсередини і кладу часточку помідора, після чого закручую смужку в рулет і викладаю у форму для запікання. 4. Тепер слід промазати соусом наші баклажани і відправити в духовку на двадцять хвилин. За бажанням, можна в начинку покласти і фарш. 5. Після запікання викладаємо баклажани по-новому в домашніх умовах на блюдо і присипаємо зеленню. Смачного! За цим рецептом приготувати Баклажани по-новому дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Баклажани по-новому просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 114